Лов на яйца на бял слон – Перфектната размяна на великденски подаръци

By | май 17, 2023

Обзалагам се, че никога не сте виждали бял слон или истинско яйце от бял слон, нали? Тези слонове албиноси са толкова редки и изключителни, че само кралете могат да ги притежават, когато се окажат в тях. Така че помислете за рядкостта на истинско яйце от бял слон!

Днес можете да отидете на лов за яйца на кралски бели слонове с вашите любими хора и близки приятели. Както всеки друг обмен на слонове албиноси, това е шанс да споделите хубави подаръци и страхотен разговор с тези, които обичате. Но ще трябва да замените с едно нещо много редките яйца от слонове албиноси и ние препоръчваме обикновения пъпеш! Пъпешът изглежда като това, което бихте си представили, че е слонско яйце.

След като вземете резервните си слонски яйца от близкия магазин за хранителни стоки, трябва да ги подготвите за партито за размяна на подаръци. Използвайте маркер, за да идентифицирате всяко „яйце“ и се уверете, че има едно яйце на играч. Предлагаме да намерите маркер, безопасен за храна, и да напишете върху външната страна на пъпеша. Кожата на кантаупа е дебела като кожата на слон, така че мастилото не трябва да засяга плода.

Ще организирате партито, като приложите обичайните указания за A размяна на подаръци за бял слон. Изпратете покани и им предложете да донесат подаръци, за да се насладят на събитието. Великден е подходящо време за планиране на този празник, така че можете да предложите някои великденски подаръци или заявки за подаръци на тема Великден.

Понякога ще трябва да скриете яйцата, точно като лов на великденски яйца. Това е малко по-различно, защото тези яйца са с размерите на бял слон, така че може да се наложи да оставите тревата неокосена преди партито.

Празникът започва с пълен лов на слонски яйца, скрити в задния двор. Уведомете играчите, че числата върху яйцата вероятно ще бъдат редът, в който избират подаръци по време на частта от играта за размяна на подаръци.

Скоро след като вземете всички яйца, съберете „слонските яйца“ в кухнята, за да ги обработите с Melon Baller. Не забравяйте да запишете кой какъв номер е имал, за да можете да го използвате в частта за размяна с партията. След това използвайте лакомствата с плодови топки, които сте направили, като част от освежителните напитки за вашите гости.

Сега сте готови да направите размяната на подаръци, точно както бихте направили със стандартно парти с подарък бял слон. За разлика от произволното рисуване на имена в шапка, ще използвате реда на номерата на яйцата на белия слон.

Сега разбирате, че размяната на подаръци с бял слон не е само за коледния сезон, но може да бъде стратегия за споделяне на подаръци и приятен разговор по време на всеки празничен сезон, включително Великден. Отделете време, за да планирате Кралския лов на слонски яйца и размяната на подаръци следващия Великден – ще харесате това парти!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *