Най-доброто упражнение за хват за скално катерене!

By | май 7, 2023

Едно от най-добрите упражнения за общ захват за катерене е разходката на фермера с гири. Ако никога не сте опитвали това конкретно упражнение, аз съм тук, за да ви кажа, че пропускате. Вероятно вече познавате старата гиря и разбирате, че това е страхотен уред за сила и кондиция, поради което се нуждаете от него за вашата силова тренировъчна програма за катерене!

Най-доброто упражнение за хват за скално катерене!

Упражненията за сцепление при катерене са от съществено значение, независимо дали гледате на това като на проблем за безопасност или като на състезателен. И в двата случая имате нужда от интелигентно и високоефективно обучение по катерене, ако се надявате да се справите добре в този конкретен спорт. Ако досега сте виждали древна гиря, знаете, че прилича на гюле с дръжка. Благодарение на този уникален дизайн ще откриете, че това конкретно устройство е доста трудно и трудно за държане, независимо как го държите. Това е така, защото винаги се отдалечава от центъра на тежестта ви. Ето защо тренировката с гири е добра за силата на сцеплението.

За да повиша това, ето защо ви представям разходката на фермера с гири. Вие ще искате чифт тежки гири под ръка за тази конкретна тренировка. Сега колко тежка е ръката ви, но когато ги вземете, ще искате да се биете, като хванете и двете камбани наведнъж. Другото, от което се нуждаете, е равно пространство, по което да ходите. От тук просто поставяте камбаните в единия край на тази пътека и ги вдигате и двете от земята, за да отидете от другата страна на пътеката. Тази разходка с високо съпротивление е страхотна, за да ви помогне да развиете невероятна сила на захващане, като същевременно издигате вашите силови упражнения при катерене на следващото ниво. Няма да сгрешите с катеренето с Kettlebell Farmer’s Rides.

Ако все още не сте започнали да прилагате силата на този твърд захват на гири в тренировките си за катерене, тогава се излагате на риск и се задържате. Отделете време, за да научите повече тренировки за сила на захващане като тази, като получите достъп до повече от моите безплатни статии по темата. Не забравяйте, че всеки може да тренира здраво, но само най-умният!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *