Разговор с адвокат: 10 плюса и 10 минуса

By | април 13, 2023

Ако харесвате умни, трудолюбиви хора, ще ви хареса да говорите с адвокати. Да се ​​състезаваш за диплома по право и да получиш лиценз за практикуване е голямо постижение, на което са способни само съвестни и интелигентни хора. Освен това юристите са добри комуникатори, тъй като тяхната работа изисква специфични умения за дискусия и интервюиране. Специалистите също трябва да са надеждни и да се представят добре. Накратко, правната професия създава определен тип хора и е вълнуващо да бъдат наоколо. Но има ли скрити проблеми, за които трябва да сте наясно? Разберете плюсовете и минусите на партньорството с адвокат и използвайте доказани съвети, за да впечатлите професионалист и да установите връзка с личности от този калибър.

10 предимства на срещата с адвокат:

Скорошно проучване на сайт за запознанства установи, че правото е една от най-популярните професии сред несемейните, които търсят партньор. Със сигурност има много предимства да сте приятели или любовници със страст към справедливостта, както и причини да се ожените за адвокат. По-долу са изброени няколко съображения.

1. Адвокатите са умни.

Ако смятате, че интелигентността е афродизиак, баровците я имат в изобилие. Неслучайно много сенатори са завършили право.

2. Те са работници.

Приемането в юридическо училище изисква високи оценки и списък с минали постижения. Способността за последователно представяне е важна сила на квалифицираните консултанти.

3. Юристите са страхотни комуникатори.

Те трябва да правят речи и да аргументират различни гледни точки и да бъдат много добри в публичното говорене. Любителите на юриспруденцията също са страхотни писатели.

4. Обличат се елегантно.

Някои хора се опитват да кажат, че външният вид няма значение, но е доказано, че начинът, по който човек се представя, е важен в любовта и живота. Представителството е част от длъжностната характеристика на хората, които работят в съдебната система.

5. Адвокатите правят добри пари.

Това може да е една от причините тази професия да е толкова популярна сред необвързаните хора и от двата пола. Някои адвокати таксуват $500-1000 на час и до $7,000-15,000 на явяване в съда. Правосъдието е една от най-добре платените професии.

6. Използват се за компромиси и намиране на печеливши решения.

Естествено е юридическият съветник да търси решение, което да е подходящо за всички участващи страни. Въпреки че някои наказателни адвокати са много конкурентни, те имат достатъчно аргументи в съдебната зала, за да запазят ума си за работа и да се отпуснат с любимите си хора.

7. Те са се научили да приемат, че не можете винаги да печелите.

Грациозната загуба е част от работата, както и избирането на битките, които си струва да се водите. Съветниците са уравновесени и способни да различат правилното от грешното в личния си живот.

8. Те дават страхотни съвети.

Тъй като са обучени да разглеждат даден проблем от всеки възможен ъгъл, правните магьосници са в състояние да изберат подробности, които може да пропуснете. Идеите им са полезни и практични.

9. Те са справедливи.

Става втора природа на юридическия съветник да се стреми към справедливост във всичко. Имат радар за интегритет.

10. Те са посветени.

Адвокатите обикновено са ангажирани партньори. Професията им изисква да бъдат честни и справедливи. Те не играят. Можете да им се доверите.

10 недостатъка при работа с юристи

С всички предимства, които обсъдихме, има ли някакви рискове да се замесите с някой от офиса на прокуратурата или частен адвокат? Имайте предвид следните неща.

1. Трябва да съответствате на техния разум и интелигентност.

Като високоинтелигентни и образовани юристи се радват на компанията на хора от техния ранг. В партньорство за цял живот или запознанство те се отегчават от хора, които не са в състояние да поддържат интелектуален и логичен разговор.

2. Те работят дълги часове и носят работа вкъщи.

Младите партньори в адвокатска кантора работят дни, вечери, нощи и почивни дни, за да напредват в йерархията. След като си партнират, броят на делата, които ще поемат, рядко намалява, но те са по-отговорни за успешния изход. Дори у дома семейството работи преди и след вечеря. Те се нуждаят от вашата подкрепа и разбиране, за да постигнат резултати и да продължат ефективно да подкрепят своите клиенти. В противен случай може да се окажете, че искате във връзка.

3. Могат да приемат обаждания по всяко време на деня и нощта.

По-специално адвокатите по наказателни дела получават спешни обаждания в най-неудобните часове. Защитниците не плащат всички тези пари за нищо.

4. Не можете да ги излъжете.

Адвокатите ви наблюдават. Не забравяйте, че трябва да имате работа с лъжци през цялото време и да знаете кога този човек казва е умението на индустрията. Ако излъжеш веднъж, излизаш. Дори да смятате, че това е невинно, те имат друго мото: „Веднъж лъжец, винаги лъжец“.

5. Работата им е много стресираща и взискателна.

Изискванията, поставени пред тях от техните позиции, могат да доведат до високи нива на стрес. По-трудно е да се отпуснете у дома, отколкото за хора, които работят по-малко умствена работа.

6. Те могат да бъдат твърде аналитични и твърде методични.

Склонни са да анализират и анализират нещата. Неспособността да се разбере нещо плаши законодателите, докато не го разберат. В разговор те изглеждат малко дистанцирани в началото.

7. Те не обичат риска.

По-конкретно, те са доволни да поемат пресметнати рискове, когато наградите надвишават потенциалните рискове. Те обаче може да не са вашите идеални спътници за скачане с парашут.

8. Те са много структурирани.

Вероятно ще откриете липса на спонтанност в отношенията си с адвокат. Предпочитат сигурността и предвидимостта.

9. Животът ви трябва да е прозрачен.

Юристите, особено прокурорите, съдебните служители и магистратите не могат да имат съмнителни връзки. Животът ви трябва да е ясен и законен.

10. Те отнемат време, за да ви се доверят.

Юристите са склонни да се отнасят предпазливо към намеренията на хората. Те се нуждаят от достатъчно основание, за да ви се доверят, което обикновено отнема седмици или месеци, за да наблюдават и преценят. И запомнете точка 4: никога не можете да изкривите истината. Честността винаги е най-добрата политика.

Запознайте се с юристи чрез онлайн запознанства

Точно като обикновените хора, юридическите съветници също се възползваха от онлайн запознанствата. Способността да задават правилните въпроси и да наблюдават човешкото поведение им дава увереност в способността им да изберат правилния човек за връзка или партньор в живота.

Интернет ни позволи да се свържем с такива специалисти в други градове, щати или държави. Например, можете да бъдете с руски адвокат

или съдете, което е лесно да се направи чрез надеждни уебсайтове.

Мобилните приложения, свързани със сайтове за сватовство, предлагат незабавни връзки навсякъде. Ако не сте имали възможност да говорите с някой от Министерството на правосъдието, днес е вашият шанс.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *